CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

UITSTAP - Tweedaagse Amsterdam

Al voor de vierde keer vindt van 26 tot en met 29 november het Amsterdam Art Weekend plaats. Tijd om er met CIAP eens een kijkje te gaan nemen. Alle grote kunstinstituten doen hier immers aan mee, o.a. FOAM, het EYE en het Stedelijk Museum. In deze laatste opent dan een grote overzichtstentoonstelling van de Duitse kunstenares Isa Genzken. Bovendien openen zo'n dertig galleries dat weekend hun deuren met een aangepast programma. Ook de Rijksacademie en De Ateliers zijn open voor het grote publiek, daar kun je kenniemaken met het werk van de jonge garde hedendaagse kunstenaars.

In het Van Gogh Museum kan je dan weer terecht voor de tentoonstelling 'When I give, I give myself', met werk van hedendaagse kunstenaars, waaronder eknele Belgen zoals Fabre en Borremans. Zij reageren op brieven van Vincent Van Gogh.

Zoals elke CIAP uitstap vullen we het programma aan met extra weetjes en tips om het meeste uit deze tweedaagse te halen.

PRAKTISCH:

We verblijven één nacht, kamer + ontbijtbuffet in 4-sterren hotel:
Mercure hotel Amsterdam Sloterdijk,  Naritaweg 1,  1043 BP Amsterdam.
Tel. (+31)20/8202999

De kostprijs van de reis (busreis + hotelovernachting + ontbijt) bedraagt 125 euro/persoon voor leden en 150 euro/persoon voor niet-leden, op basis van een tweepersoonskamer. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 35 euro.

Verterk op zaterdag 28 november om 8u in Hasselt (parking CCHasselt) en om 8u30 in Bekkevoort (carpoolparking).  Terug op zondag 29 november rond 20u30 in Bekkevoort en rond 21u in Hasselt.

Inschrijven kan telefonsich bij het CIAP-secretariaat op 011-22.53.21.
Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekeningnummer: BE 23 3350 0271 0891 met vermelding ‘deelname reis 28-29 november’.


De uitstap wordt georganiseerd ism De Zigeuner en gaat enkel door indien er minimum 30 deelnemers zijn.