CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

Drawing Day #1

Passie voor tekenen? Dit jaar organiseert KUNSTWERKT uitzonderlijk geen The Big Draw stadsfestival, maar wel iets nieuws! Hou je klaar voor Drawing Day #1, een inspirerende dag voor tekenaars. Er zijn een heleboel activiteiten op verschillende locaties in hartje Hasselt. Ook in CIAP!

We bezoeken samen met kunstenaar Ronny Delrue de groepstentoonstelling 'Drawing is Thinking, Thinking is Moving'. Nadien nemen we plaats aan de grote tafel (met een kop koffie) en licht Ronny toe van waaruit de tentoonstelling ontstaan is, waarom welke keuzes gemaakt werden, licht hij bepaalde aspecten van zijn eigen beeldend werk toe.  En is er voldoende tijd om vragen te stellen, je krijgt een goed inzicht hoe zijn werk en de tentoonstelling vorm kregen/krijgen. Wanneer je nadien nog eens door de expo loopt, bekijk je gegarandeerd alles met een andere blik.

De expo sluit aan bij het doctoraal onderzoek van Ronny Delrue, waarin hij zich de vraag stelde of de tekening in een digitale wereld nog steeds een ideaal medium is om het kantelmoment tussen ongecontroleerdheid en controle in beeld te brengen.

Zin in om Drawing Day #1 bij te wonen? Schrijf je in en stel je eigen programma samen. 

Inschrijven doe je via www.thebigdraw.be