Het Kabinet: Sara Bomans

06.08.15
—29.08.15

HET KABINET geeft een beloftevolle kunstenaar de kans om zijn/haar werk gedurende een maand in CIAP te presenteren. In augustus is Hasseltse Sara Bomans er te gast.

PReTT 06 AUG doorlopend vanaf 15u00
Vernissage
 06 AUG om 18u30
Tentoonstelling 07 AUG - 30 AUG

 

PReTT - doorlopend vanaf 15u00

Sara mag een solo-project doen in HET KABINET en dat wilt ze graag met zoveel mogelijk mensen delen! Daarom nodigt ze een heleboel vrienden en oud-leerlingen uit om samen te komen 'PReTT'en'.
PReTT is een initiatief van Sara Bomans en Remco Roes om mensen samen te brengen, en tijdens die ontmoetingen wordt er 'geknutseld' (Sara houdt niet van dure woorden). PReTT is een laagdrempelig project waarbij de connectie tussen mensen centraal staat: daarom moet elk werk door minstens twee mensen bewerkt zijn vòòr het gepresenteerd mag worden.

Van...daag is iedereen welkom! Ook als je Sara niet kent! Schuif mee aan onze tekentafels! We werken op A6 formaat: tekeningen, collages, zinnen, ... alles kan. Breng best zelf je materiaal mee!


Opening HET KABINET 'All Over The Place'- 18u30

Omdat sommige mensen van ver komen mag er volgens Sara ook wel wat te zien zijn. Ze neemt dat in HET KABINET serieus: zowat elke wand krijgt een overvloed aan tekeningen, onder meer 'the Red Series', een samenwerking met Robert Quint en de ZEN-series, een samenwerking met Remco Roes.

Op één wand zullen 572 tekeningen te zien zijn van de serie 'Secret Thoughts', een soort van schaamteloos dagboek. Deze zullen vanaf 19u allemaal te koop zijn voor 10€ per tekening. Pas op: je kan ze enkel rechtstreeks bij Sara kopen. Hou de CIAP-facebook in de gaten om te weten wanneer ze nog aanwezig zal zijn.
Tekeningen die verkocht zijn verdwijnen meteen van de muur. Latere bezoekers zullen zo merken dat ze het beste (waarschijnlijk) al gemist hebben. Gelukkig kan je voor de volledigheid doorheen het '(not very) secret thoughts- the book' bladeren, in CIAP of thuis op het toilet. Uitgever Klet&Ko heeft ook 24 tekeningen als postkaart uitgebracht, deze zijn ook te koop bij CIAP.

Een unieke KABINET-presentatie, die je niet wil missen!