CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

EXTRA MUROS: Art Rotterdam

CIAP TWEEDAAGSE KUNSTUITSTAP ART ROTTERDAM 8-9 februari 2020

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 organiseren we in samenwerking met Violettacars een tweedaagse uitstap naar Art Rotterdam, de ideale beurs om jonge kunst te ontdekken. Van 6 tot en met 9 februari 2020 bruist de stad weer met speciale openingen en tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, performances, lezingen, rondleidingen, debatten, pop-up shows, muzikale events en diverse beurzen. Meer details over het programma worden later aan de deelnemers meegedeeld.

We verblijven in Thon Hotel in het hart van de stad. De prijs voor de busreis in een luxe autocar en het verblijf op basis van één overnachting en ontbijt bedraagt €145 per persoon in een dubbele kamer. De toeslag voor een eenpersoonskamer is €34.

Niet inbegrepen: de entreeprijzen en de overige maaltijden. Gelieve bij de inschrijving duidelijk te vermelden of u een Nederlandse museumkaart bezit en of u via ons een entreekaart voor Art Rotterdam in de Van Nellefabriek (€16,50) wilt kopen. Wie dat wenst, kan bij de inschrijving een avondmaal in het hotel reserveren aan €24,50 en meer informatie krijgen over een bijkomende annuleringsverzekering.

Inschrijven kan tot en met 17 december door CIAP telefonisch te contacteren op 011 22 53 21 of een mailtje te sturen naar info@ciap.be. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van een voorschot van €100 op het rekeningnummer BE23 3350 0271 0891 van CIAP Hasselt met de mededeling ”CIAP tweedaagse Art Rotterdam 2020”. De reis wordt georganiseerd als er minstens 30 deelnemers zijn.