CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

ARMY OFLOVE

Join Army of Love bij Superdeals (Brussel).

‘Oefening, presentatie en rekruteringssessie.’
Onder leiding van Simon Asencio, Michelangelo Miccolis en Staci Bu Shea

Vormen liefde en seksualiteit een fundamenteel recht? Moet de gemeenschap hiervoor instaan? Moeten hiervoor staatsmiddelen worden ingezet? Army of Love is een groep activisten die is opgericht “om aan ieder die er nood aan heeft een allesomvattende zinnelijke liefde te bieden - zorg, verlangen, seks en respect – voor iedereen die het nodig hebben”, of hun lichaam nu wel dan niet voldoet aan de gangbare canons van het verlangen, schoonheid, en lichamelijk en geestelijk functioneren.

Army of Love beschouwt zichzelf als een leger dat gekenmerkt wordt door kameraadschap, plichtsbesef, het plezier van het gevoel één te zijn met iedereen, en het ontbreken van egoïsme. Het brengt mensen samen die liefde geven, omdat ze het in overvloed hebben en anderen die het ontvangen, omdat ze het samen nodig hebben. Bij Army of Love zijn deze rollen inwisselbaar en worden voortdurend uitgewisseld. De groep omschrijft zichzelf als “het meest radicaal mogelijk antwoord op het neoliberalisme, het kapitalisme, de winnaars-verliezers dichotomie, en het fascisme.”


Zondag 23 april, 3pm-6pm
Chaussée de Waterloo, 1060 Brussels, Belgium.

RSVP via e-mail, plaatsen zijn beperkt: louise.osieka@ciap.be
Deelname is gratis

Army of Love is uitgenodigd door CIAP in het kader van de groepstentoonstelling ‘Onder ons’.


Deze bijeenkomst maakt deel uit van een serie van presentaties van Army of Love. Gestart in Frankfurt en Wiesbaden in 2016; vervolgens, in 2017, met de CCCB, Barcelona, als eerste locatie; nadien bij het Independent Studies Programme in het MACBA (Barcelona Museum of Contemporary Art), en Casco in Utrecht.

Meer informatie over Army Of Love: http://armyofloveworld.tumblr.com/
Meer informatie over Superdeals: http://superdealsbrussels.org/