CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

GATHERING FOR THE CURIOUS

‘Een eigentijds orakel, waar vragen over ethiek en technologie kunnen uitgroeien tot een arena voor een open discussie.’

Vergezel ons op zaterdag 29 april voor een intieme reflectie over hoe technologie onze hedendaagse normen en waarden beïnvloedt.

In het gezelschap van gelijkgezinden, zal het orakel Henrique Nascimento u door uw hedendaagse virtuele twijfels leiden - en wees gerust, voorspellingen zullen worden gemaakt! Voorzien van een lekkere brunch, en met gedeelde nieuwsgierigheid, zullen we samen onderzoeken wat de effecten, de mogelijkheden en de beperkingen van de technologie van onze persoonlijke ethiek vormgeven. Geven technologische algoritmen vorm aan de wereld om ons heen? Hoe zit het met de belofte van openheid die het begin van het internet meebracht? Versterkt het internet de tunnelvisie van onze bestaande sociaaleconomische ideologieën?

Opzet: Een brunch bij CIAP op zaterdag 29 april om 10:30.

Elke deelnemer, en met name zij die het Orakel willen raadplegen, is in de gelegenheid om een vraag te stellen. Laten we ons inspireren door het goddelijke!

Reservatie is vereist. Mail: info@ciap.be   

Deelname is gratis! 

 

‘Know thyself

Nothing in excess

Make a pledge and mischief is nigh’

 

De kunstenaar Henrique Nascimento is uitgenodigd door Traders & Onder ons

De brunch is georganiseerd met steun van CIAP, in samenwerking met

Meer informatie over het Traders programma: http://tr-aders.eu/gathering-for-the-curious/