Stijn Wybouw / S.W en het CIAP Pact

23.09.17
—16.12.17

Stijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact - Photo Kristof VranckenStijn Wybouw - S.W en het CIAP Pact

Stijn Wybouw (Leuven,1995) is master student Vrije Kunsten aan de PXL-MAD School of Arts in Hasselt. Hij wordt gedurende drie maanden de sleutelbewaarder en regisseur van de gelijkvloerse verdieping van CIAP. Alle afspraken en verantwoordelijkheden staan neergeschreven in een pact en liet de kunstenaar ondertekenen door alle betrokken partijen (kunstenaar, presentatieruimte, academie). Wybouw zal in CIAP, conform het ritme van de academische kalender, wekelijks nieuw werk presenteren. De bezoeker kan het pact en de kalender raadplegen en de artistieke ontwikkelingen van de kunstenaar op de voet volgen in een daarvoor gebouwde ruimte. We starten op zaterdagavond 23 september met de 22ste verjaardag van de kunstenaar.

Via deze link naar de, voor de gelegenheid, aangemaakte facebookpagina, kan u de wekelijkse projecten volgen.

In een aanpalende ruimte start Wybouw samen met collega-studenten Kirsten Vanlangenaeker en Mike Feijen een clubhuis. Deze ruimte blijft voor het grote publiek ontoegankelijk.

Wybouw stelt op woensdag 25 oktober het programma van CIAP CINEMA samen. 

Opening: 23.09 vanaf 19u, gratis toegang.