CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

UITSTAP / Amsterdam Art Weekend

Omwille van praktische redenen wordt de tweedaagse kunstuitstap naar Amsterdam Art Weekend op zaterdag 26 en zondag 27 november vervangen door een daguitstap op zondag 27 november.

 

We vertrekken op zondag 27 november om 8 uur in Hasselt (parking CC Hasselt) en houden halt in Houthalen aan de carpoolparking rond 8.20 uur.
De terugkomst is voorzien rond 20.30 uur in Houthalen en rond 21 uur in Hasselt. 

Om 11 uur plannen we een groepsbezoek aan het Stedelijk Museum, waar er een grote retrospectieve is van de Zwitserse kunstenaar Jean Tinguely, die bekend staat om zijn speelse, stoere machinekunst en explosieve performances. 

De rest van de tijd kan je naar eigen keuze invullen. Tijdens het Amsterdam Art Weekend valt er op kunstzinnig vlak heel wat te ontdekken in de deelnemende galerieën, musea en kunstinstituten. Het volledige aanbod vind je op de website http://weekend.amsterdamart.com. Tijdens de busreis ontvang je naar goede CIAP-gewoonte interessante tips. Wie vorig jaar zijn museumjaarkaart activeerde op 28 november, kan deze nog gebruiken.

De prijs voor de busreis bedraagt € 25 per persoon voor leden en € 35 voor niet-leden. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het bedrag op het rekeningnummer BE23 3350 0271 0891 van CIAP met de mededeling ‘excursie 27 november 2016’.