CIAP
Kunstverein

CIAP Leden

Bent u gebeten door actuele kunst? Word dan (opnieuw) lid van CIAP vzw.
lees verder

Performance Nora Turato & lezing curator Bas Hendrikx

Curator Bas Hendrikx doet uit de doeken waarover zijn huidige tentoonstelling meetsysteem in CIAP om draait.
Hoe kwam de tentoonstelling tot stand? Welke werken worden tentoongesteld en waarom? Bezoek samen met ons de tentoonstelling en krijg een bijzondere inkijk in het werkproces van deze opkomende curator. 

Nadien trakteert CIAP je op een spoken-word performance van Nora Turato. Nora Turato (1991, Zagreb, HR) woont en werkt in Amsterdam. Ze studeerde aan de Rietveld Academie en Werkplaats Typografie en is momenteel resident aan de Rijksakademie. Haar recente solotentoonstellingen zijn  Your Shipment Has Been Dispatched bij de Neuer Aachener Kunstverein en Opening Night bij galerie Juliette Jongma in Amsterdam. Haar performance vonden plaats bij onder meer KW Berlin, Impakt Festival, Kunstverein Köln, IKOB Eupen en de Bonner Kunstverein.

Bas Hendrikx (1987, Amsterdam, NL) woont en werkt in Amsterdam en Brussel. Hij maakte onder meer de tentoonstellingen Your Time Is Not My Time voor de Appel in Amsterdam, Hybrid Modus voor Skulptur Bredelar en Running Time voor Marres in Maastricht. Recent verscheen zijn boek Authenticity? bij uitgeverij Valiz. Na CIAP volgt nog een tentoonstelling in de Euregio: De Hollandse Savanne opent bij museum de Domijnen in Sittard in januari 2018.

Aanvang: 18u30
Start performance Nora Turato: 19u30
Lezing in het Nederlands, performance in het Engels
In samenwerking met PXL MAD School of Arts Hasselt